„PlayStation Showcase е насрочено за септември“

Съдържание:

„PlayStation Showcase е насрочено за септември“
„PlayStation Showcase е насрочено за септември“
Anonim

Есента идва, с много издания на игри през нея. За това ще се осъществи необходимият маркетинг, за което Xbox gamescom ще се възползва. Sony ще пропусне това събитие, но издателят изглежда има планове.

Потребителят на ResetEra Dusk Golem твърди, че Sony организира събитие през септември. Потребителят твърди, че е този, който наскоро е записал изтекли кадри от Helldivers 2. Това би означавало, че Dusk Golem наистина може да има вътрешна информация.

Dusk Golem не предоставя повече подробности за това потенциално събитие на Sony. Следователно е под въпрос дали става въпрос за голяма витрина или малко по-малко състояние на игра. Разбира се, има и зрънце сол по отношение на съществуването на събитие през септември. Sony проведе събития по-рано през септември.

Какви игри за PlayStation очакваме тази есен?

Във всеки случай има още какво да се направи в PlayStation тази есен, за да се запълни евентуална витрина на State of Play. Голямо заглавие, което много хора ще очакват с нетърпение, е God of War Ragnarok. Можем да очакваме и инди хита Tunic и The Last of Us Part 1. За последното представянето през септември е малко закъсняло, като се има предвид датата на пускане на 2 септември.

Популярна тема