Японска настройка за Assassin's Creed част от Infinity

Съдържание:

Японска настройка за Assassin's Creed част от Infinity
Японска настройка за Assassin's Creed част от Infinity
Anonim

Напоследък продължават да валят слухове за Assassin's Creed. Ubisoft все още си държи устата затворена, когато става дума за следващата игра Assassin's Creed, което предизвиква бурни спекулации.

Например, Джеф Гръб, който често е прав, твърди, че Assassin's Creed най-накрая ще отиде в Япония, настройка, която феновете искат още от първата част. Журналист от Kotaku потвърждава това, но според Джейсън Шрайер от Bloomberg всичко е малко по-нюансирано.

Докато предишните слухове гласят, че ще има отделна игра Assassin's Creed, която се развива в Азия, Шрайер казва, че това няма да е отделна игра, а част от Assassin's Creed Infinity - игра като услуга, която беше пусната миналата година беше обявено от Ubisoft.

Повече Assassin's Creed на път

Преди пускането на Assassin's Creed Infinity ще има само още една основна игра, за която се говори, че ще бъде пусната първа, на която е дадено работното заглавие „Rift“. Съобщава се, че е спин-оф на Assassin's Creed Valhalla, с участието на убиеца Basim.

В играта има само други звуци. Според ACG, следващият Assassin's Creed ще се развива в царството на ацтеките. Ще получим повече яснота по този въпрос през септември, когато Ubisoft ще разкрие „бъдещето на Assassin's Creed“.

Популярна тема