Ревю на Saints Row - Безсмислено веселие?

Съдържание:

Ревю на Saints Row - Безсмислено веселие?
Ревю на Saints Row - Безсмислено веселие?
Anonim

В Saints Row ще посетите Санто Илесо, измислен град, който кара да изглежда, че Лас Вегас е на границата на Мексико и Тексас. Югозападният град и околните региони са разделени от три съперничещи си групи. Между така наречените Idols, Los Panteros и Marshal Defense Industries, вие като „Шефа“и трима от вашите съквартиранти се опитвате да изградите напълно нова престъпна империя: Светците.

Страхотен актьорски състав

Изграждането на новата престъпна империя не е нещо, което правите сами. Вашият герой живее с трима приятели, които всички изглежда току-що са завършили гимназия. С изключение на Ели, типичният маниак в групата, никой не е научил нищо сам по време на уроците.

Kevin е диджей, който работи с криминалните Idols, докато Neenah като механик обича да бърника по колите Los Panteros. Вашият герой, от друга страна, няма точно личност, защото Шефът е добър само в това да взривява всичко и всички около себе си.

Само Илай, Кевин и Нийна са спасени от куршуми, защото все пак те са твои приятели. Това се отразява в историята по готин начин и връзката между групата предприемачи бързо формира най-готината част от историята. Просто е по-тъжно, че мисиите с триото са до голяма степен незадължителни.

Image
Image

Експлозии в пустинята

Основната история на Saints Row дава на Eli, Kevin и Neenah достатъчно време за кадри в мисиите, за да си спомнят имената им и в какво са добри. Фокусът е също така главно върху големи експлозии и сценарии за прекомерни сценарии в иначе скучна пустиня.

Това е главно защото превъзходните мисии непрекъснато следват една друга. Когато всичко е прекалено, нищо наистина не е твърде лудо и всичко започва да става малко скучно. Saints Row има особено лошо темпо. Няма да разкрием историята, но долуподписаният остана безмълвен, когато внезапно пристигна на последната мисия от историята.

Нито един момент от историята не се чувства заслужен или правдоподобен. По-скоро сякаш сценаристите са имали идея за история и са записали в точки какво трябва да се направи, за да се създаде начало, среда и край. В историята няма и прах достоверност, докато сериозността трябваше да се превърне в един от най-важните аспекти.

Santo Ileso също не е точно секси, с много пустинни равнини и домове, напомнящи на дома на Уолтър Уайт от Breaking Bad. Жълтият филтър, който подсказва, че сте в Мексико, също присъства, освен ако не пътувате до Ел Дорадо. Това е единственият от деветте района, който е приятен за окото, като напомня на Лас Вегас.

Image
Image

Достатъчно за вършене

Само защото историята е разочароваща, не означава, че не можете да се забавлявате в Санто Илесо. Има много странични мисии, колекционерски предмети, за да облечете скривалището си и престъпни начинания, които ви печелят пари за закупуване на нови оръжия и дрехи.

Последното се препоръчва да бъде разширено възможно най-скоро, което ще отключи редица различни видове странични мисии. Ако пренебрегнете престъпните начинания, ще ви струва скъпо, ако искате да завършите играта. Това изглежда малко евтино като начин да удължите малко времето за игра.

Въпреки това, тези видове мисии ви помагат да ви запознаем с най-страхотния аспект на играта: състезателните коли. Voltion умело направи така, че шофирането на различните видове автомобили да се чувства прекрасно. Разработчикът обяви преди пускането, че това трябва да бъде акцент, правейки сравнение с филма Baby Driver. Разработчикът със сигурност изпълнява това обещание!

Забавление с приятел

От друга страна, аспектът на шутъра от трето лице на Saints Row отново е разочароващ. При нормална настройка на трудност е трудно да умрете сами, освен ако не се занимавате с битки с шефове, които изглеждат несправедливи. Шефовете са по-скоро като гъби с куршуми, тъй като трябва да пуснете безброй списания върху тях, за да ги ударите на земята.

Фактът, че играта може да се играе изцяло чрез мултиплейър с влизане/отпадане след началните мисии, гарантира, че това ви притеснява по-малко. Това просто не прави играта много по-трудна, въпреки че това няма голямо значение, ако играете кооперативната игра. Тогава безсмисленото забавление е от първостепенно значение и това със сигурност ще бъде намерено.

Изследвайте себе си

Друга част от Saints Row изгражда вашата престъпна империя и как ще изградите и оформите Saints зависи от играча от първия момент. Вашето скривалище може да бъде декорирано според собствения ви вкус, точно както изглеждат вашите коли и с какви дрехи се разхождат светците. Просто не започва там.

Преди да се потопите в играта, вече можете сами да оформите своя собствен герой „Шефа“. Volition представя цялостен създател на герои, в който сте свободни да персонализирате всеки аспект от вашия герой. Дори симетрията на лицето ви може да се коригира за повече реализъм.

По този начин можете да имитирате себе си до най-малкия детайл. Разбира се, вие също можете да направите себе си малко по-ласкателен, като например си подарите шест пакета и бицепс, на който дори холандският гигант би завидял. Нямаше да е Saints Row, ако създателят на героя не беше прекален и за щастие това е така.

Системата дори е толкова обширна, че можете да коригирате и гениталиите си. Ако не искате да виждате това, има и опция да включите филтър 18+, така че всичко да бъде цензурирано. Просто имайте предвид, че това може да има последствия, ако направите твърде крайни избори, когато създавате своя герой. При изключване на филтъра играта веднага се срина при нас.

Изобилие от грешки

За съжаление, това не беше единствената грешка в Saints Row. По време на нашето двадесетчасово приключение се натъкнахме на множество проблеми, които правят изключително разочароващо да продължим да играем. Например, невъзможно е да се преброи на две ръце колко често мисията трябва да бъде рестартирана, защото играта страда от меко заключване и играта понякога трябва да бъде рестартирана, за да продължи да играе.

За съжаление, проблемите не спират дотук. Странният геймплей може да е част от Saints Row, но да стоите на опашка по време на мисия между шепа NPC, които чакат без глава, но с мустаци или шапка, не е точното намерение. Също така фактът, че има постоянно изскачане, не говори в полза на производителността. Изчакването, докато бъдат издадени няколко корекции, изглежда най-добрият вариант.

Преглед на Saints Row - Неизпълнено обещание

Volition не успява да изпълни обещанията си с рестартиране, при което надделява действието. Резултатът е посредствена история, като единственото светло място са шепа готини герои, които придружават Шефа. Темпото на историята не помага в това и трябва да е ясно, че балансът между сериозна история и хумор е напълно пропуснат.

С многото бъгове и проблеми, с които играта е богата при стартирането, не се препоръчва да я получавате. Наистина е жалко, защото в кооперацията безсмисленото убиване на врагове и изграждането на светците е доста забавно. Тогава можете също да се насладите на страхотни улични състезания с приятели, защото състезанията тайно са най-забавните, които рестартирането на Saints Row може да предложи.

Плюсовете и минусите

  • Състезанията са забавни
  • Създател на разширен символ
  • Умерен, разтеглен разказ с лошо темпо
  • Санто Илесо е скучен
  • Изобилие от грешки
  • Пълно несъответствие между хумор и сериозност

Препоръчано: