Ревю на Rabbids Party of Legends - Страхотно забавление

Съдържание:

Ревю на Rabbids Party of Legends - Страхотно забавление
Ревю на Rabbids Party of Legends - Страхотно забавление
Anonim

Странното в тази парти игра е, че Китай имаше титлата известно време, по-точно от 2019 г. Сега е време за западно издание, въпреки че китайското влияние е ясно видимо. В играта преминавате през история, която очевидно се основава на китайския роман „Пътуване на Запад“. Това лошо ли е? Нищо подобно. Промяната на съжалението прави храната, да кажем.

Общо има четири действия, през които трябва да преминете като част от тази история; което можете да правите сами или с други играчи. Rabbids Party of Legends поддържа кооперация до четирима души – за съжаление само офлайн. Тази история е смешна, но не е впечатляваща. Това, което има значение, са мини игрите, за да предизвикат усмивка на лицето. Точно както Марио знае как да прави толкова често в парти игри.

Подходящо за всяка възраст

Преди началото на всяка парти игра има кратко въвеждащо видео, обясняващо триковете на занаята. На практика това не е нищо повече от натискане на двата палеца (играхме на Xbox) в една и съща посока, когато танцувате, преместване на левия палец и едновременно натискане на бутона B, за да рисувате линии и т.н. Дете може да пере. Не напразно стикерът за възраст отпред показва възраст от 7 години. Сега може би се чудите дали играта е забавна за възрастни. Разбира се, но се уверете, че има трима допълнителни души и че всекидневната е приятно пълна.

Игри заедно

Въпреки че можете да играете кампанията заедно, няма да можете да го направите толкова бързо, когато сте заедно. Тогава просто искате да започнете мини игри възможно най-бързо и тогава историята не ви интересува. За щастие, това може да се направи в парти режим, където можете да избирате по време, например 5 или 10 минути, или дори да персонализирате нещата в друг раздел. Там определяте например дали искате да играете само 2 срещу 2 игри. Идеално, ако сте с четирима души и искате да се състезавате един срещу друг. Забавлението е гарантирано!

Забавната част е, че преминавате на ниво, с което можете да играете допълнителни герои и мини игри. Следователно всички игри не са достъпни веднага. Всъщност, ако сте завършили кампанията, все още няма да имате всички мини игри. Добър ход, защото си струва да продължиш да играеш.

Забавни миниигри

Забавни ли са миниигрите? Да, освен да танцувате, едва ли ще правите нещо същото в историята. Вярно е, че преминаването през четири действия е кратко и сте готови с това за два часа, но е хубаво да видите, че продължавате да правите различни мини игри. Например, ще трябва да гребете заедно в лодка, трябва да сте последният останал, докато искате да разбиете другите играчи от нещо, между тях има игри с памет и следователно редовно ще трябва да сваляте краката си от етаж.

Няма да е трудно, но е забавно. Освен това повечето мини игри са балансирани, с изключение на няколко, а контролите с Xbox контролери работят безупречно. Дори хора, които никога не са играли игра разбират за нула време какво се очаква от тях. Идеално.

Жалко е да видите, че можете да играете играта само офлайн, но не и онлайн. Това ще увеличи малко възможността за преиграване. И също така е жалко, че сте приключили с играта сравнително бързо. Четиридесет евро изглеждат малко преувеличени, тридесет евро може би са по-подходящи.

Rabbids Party of Legends - Забавление за бюджета

Това не променя факта, че можете да добавите хубаво заглавие към вашата колекция от парти игри с Rabbids Party of Legends. Това е една от онези игри, които държите в гардероба си за прах от време на време, когато дойдат приятели. Нашият съвет: вземете играта, когато играта е малко по-евтина, например две или три десетки. И няма да съжалявате, шантавите зайци на Ubisoft винаги ще предизвикват усмивка на лицето ви, защото са толкова луди. Вкусно!

Плюсовете и минусите

  • Работи добре на Xbox
  • Няколко игри за отключване
  • Без онлайн кооперация
  • Само един десет скъпо?

Популярна тема