Ревю на Sniper Elite 5 – Никога не е скучно

Съдържание:

Ревю на Sniper Elite 5 – Никога не е скучно
Ревю на Sniper Elite 5 – Никога не е скучно
Anonim

Страхотно чукане

От време на време разработчикът Rebellion пуска шутър, който предлага забавление на кооперативните ентусиасти. Например, преди няколко години имаше римейк на Zombie Army Trilogy, който предлагаше забавление за до четирима играчи. След това последваха Strange Brigade и Zombie Army 4: Dead War. В същия дух е друга серия (понякога разработчикът пуска и нещо, с което не можете да правите, като Rogue Trooper Redux, но забравяме това за удобство): Sniper Elite.

Уникалната точка за продажба на сериите Sniper Elite и Zombie Army са рентгеновите снимки. Малко смесица от бруталността на добрата Mortal Kombat с докосване на Call of Duty, въпреки че Rebellion са направили това напълно свое и особено гадно (но вкусно!) разширено. Можете да убивате врагове (нацисти) със снайперист от луди разстояния и да удряте различни крайници. Глава, тестис, стомах, черен дроб, всичко е възможно. Веднага щом направите това и стреляте отдалеч, вашето действие се увеличава и как изглежда тази част от тялото на рентгенова снимка и. разбива се, разпада се – ако искате го наречете. Няма никакъв нюанс. Да играеш такъв шутър по време на истинска война не се чувства реално, защото е толкова абсурдно и това е хубаво нещо. Хубавото е, че ако извършите такова добро действие, вашият кооперативен приятел също ще види това действие.

Image
Image

Създадено за съвместна работа

По този начин можете да се ободрявате взаимно, за да правите още по-красиви или зрелищни убийства. Историята на играта може да се играе с приятел, както е обичайно с кооперативното забавление на Rebellion. Предупреждаваме ви: не играйте Sniper Elite 5 сами! Играта изобщо не е предназначена за това. Можете, но ненужно затруднявате себе си. Това е разочароващо и просто не е забавно. С всяко заглавие на Rebellion можете да видите много добре как една такава игра наистина е създадена за кооперация. Жалко е само, че Rebellion не се учи и все още не може да става въпрос за офлайн кооперация. Просто добавете това, йо! Освен това има допълнителен режим, при който вълните могат да се изчистват с до четирима играчи, увеличавайки забавлението за дълги разстояния.

Що се отнася до историята: влизате в обувките на Карл Феърбърн по време на Втората световна война. Много честен? Вече знаем тези истории, това няма особено значение в тези игри. Sniper Elite не предлага военни истории, които ще ви накарат да паднете направо от мястото си. Всичко е свързано с действието, работата с приятеля ви, поставянето на капани, обсъждането на тактики и така нататък.

Image
Image

Изчерпателно, но не лесно

Въпреки че имате няколко опции, като например да убиете X на брой врагове с пистолет, това наистина не е тактиката, която използвате, за да се напътствате през деветте глави (има десета, но това е DLC). Номерът е да използвате много снайперска пушка, с която играта определено оправдава името си и да преминете към второ оръжие тук-там. Картечница например. Въпреки че можете да избирате пистолет от време на време или дори да изпълнявате номер за меле. Както и да е, консултирайте се и работете заедно. Понякога работи по-добре, ако единият е по-добър на преден план и убива някои хора с нож, докато другият стреля от разстояние. Играта със сигурност не е лесна при по-трудни степени и дори изглежда, че повече врагове от всякога са хвърлени в играта. И са бързи!

Точно когато отделите време да вземете снайперската си пушка, да увеличите мащаба и да затаите дъх, понякога вече сте закъснели. Така че е въпрос на бързо действие. Дори ако това означава, че правите по-малко красиви кадри. След като умрете, вашият приятел трябва да ви върне към живота, ако не носите достатъчно медицински комплекти в джоба си, така че съвместната работа наистина е ключът към успеха. Между другото, ако играете на най-лесното ниво, можете да се върнете след x брой секунди. Всеки може да изпробва тази игра, в крайна сметка играта вече може да се играе безплатно чрез Game Pass!

Полезен съвет е да използвате точки за умения, които могат да се използват в три различни области. Може да бъде полезно, например, да предоставите някои допълнителни измерватели на живота, въпреки че можете също да изберете да гарантирате, че враговете се маркират автоматично веднага щом бъдете ударени. Какво избирате? Нещо, което е от полза само за вас или нещо, което може да е от полза за целия екип? Във всеки случай опциите са добри, както и опцията да персонализирате оръжията си.

Image
Image

Не всички бижута

Играта също е от дългата страна, особено първите четири мисии отнемат около един и половина до два часа на глава. След това го обикаляте с по-бързо темпо (и мисия 9 всъщност е твърде кратка). Повечето мисии са много готини, въпреки че има една, при която винаги се изисква единица за надуване и след това трябва да търсите, докато претеглите една унция. Това е единствената мисия, в която инерцията е значително извадена от играта и за щастие кампанията съдържа само една такава мисия. Останалите мисии са различни и забавни. Така че ще ви хареса това заглавие, което също има опция за мултиплейър за истинските бойци.

Няма ли недостатъци? Със сигурност. Например, веднъж имахме странен бъг, при който нашият играч вече не можеше да се движи, но постоянно галеше тревата. Малко странно, когато куршумът лети около ушите ви. И имахме един бъг с глава 8, където цялата глава трябваше да бъде преиграна, защото никога не беше запазена. Ужасно.

Трябва също да се каже, че това не е най-красивата игра, със сигурност не на Series X. Може да продължи, но ако осъзнаете колко красиво работи новият Horizon на PS5 и на същия телевизор, това е малко преглъщане. И накрая, жалко е, че Хитлер трябва да бъде свален отново като DLC и са необходими допълнителни пари.

Преглед на Sniper Elite 5 - Забавна препоръка в Co-op

Въпреки това, в края на реда остава много забавно заглавие. Все още имаш ли приятел някъде? Насочете го към това заглавие и започнете заедно. Защото Sniper Elite, независимо дали е 1, 2, 3, 4 или сега 5, никога не става скучен. И докато го правите, опитайте веднага да направите снимка на тестисите! Успех!

Плюсовете и минусите

  • Изключително забавно
  • Дълга игра
  • Достатъчно екстри
  • Без офлайн съвместна работа
  • Мисия, която е досадна
  • Графично може да е по-добре
  • Хитлер като DLC

Популярна тема