Teenage Mutant Ninja Turtles Рецензия на Shredder's Revenge – Толкова добра, колкото пица?

Съдържание:

Teenage Mutant Ninja Turtles Рецензия на Shredder's Revenge – Толкова добра, колкото пица?
Teenage Mutant Ninja Turtles Рецензия на Shredder's Revenge – Толкова добра, колкото пица?
Anonim

Усещането е като дълго отлагано продължение

Tribute Games има необходимия опит, когато става въпрос за игри с пикселно изкуство. Студиото вече има няколко страхотни игри, като например Mercenary Kings. Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder's Revenge само от различен ред. Франчайзът има богата история и фен база, която си спомня игрите Beat 'em Up като Turtles in Time. За да направи Shredder's Revenge успех, студиото обедини усилията си с DotEmu, студиото, което стои зад това друго стабилно възраждане: Streets of Rage 4.

Ясно е, че и двете студия знаят какво искат геймърите. Резултатът е завръщането на класика в ново сако, може да се каже. Shredder's Revenge изглежда като всичко, което бихте очаквали от продължението на Turtles in Time, дори и да не е официално продължение, с ярките си цветове, стил на пикселно изкуство, добре познати гласови актьори, здрава музика и емблематични места.йени

Image
Image

Старомодни битки

След интро в стила на анимационния филм Костенурките от 80-те можете да изберете в кой режим (История или Аркада) да започнете. Beat 'em up със странично превъртане ви предлага четиринадесет нива и в двата режима, които ще ви занимават за около два часа и половина. Звучи кратко, но Shredder's Revenge е една от онези игри, които ще искате да играете отново и отново.

Преди да излезете на улицата, разбира се, трябва да изберете с кого ще го правите. Леонардо, Донатело, Рафаело и Микеланджело, разбира се, присъстват, но този път можете да се заемете и с Ейприл О'Нийл и Сплинтър. Всеки герой играе малко по-различно, така че има по нещо за всеки. Донатело има обхват, но не е най-силният, докато Рафаел е силен, но няма обсег. Разликите не са големи, но със сигурност ги има. Когото и да изберете, има много начини да се отблъснете, защото имате хубав списък от ходове.

Помислете за специална атака и комбинации, които могат да бъдат направени, включително някои отборни атаки и други. За съжаление, изпълнението е еднакво за всеки герой. Това кара играта да се чувства като класическа без много суетене в списъка с ходове, но всичко работи точно както трябва!

Image
Image

Прекрасно в кооперацията

Shredder's Revenge е игра, която не е нужно да играете сами. Тук идва една от най-големите разлики от игрите от миналото. Играта не е лесна за игра с много хора. Не, можете да работите с до пет други в онлайн или офлайн кооперация. Играта очевидно е създадена за това, което можете ясно да видите в отборните движения и многото специални пици, които срещате в нивата. Едната пица осигурява пълен живот за един играч, докато другата пица има толкова много точки, че всеки може да й се наслади!

Колко красива е опцията да играете заедно, тя има недостатък. Ако влезете на бойното поле с герой или трима (или повече), играта бързо става хаотична. След това губите героя си в опасност, в резултат на което получавате няколко ненужни докосвания. За щастие има бутон, който ви позволява да идентифицирате героите си, но дори и с него не винаги ги намирате бързо. Броят на играчите е основното отклонение от средния beat 'em up и веднага доказва защо често можете да се биете с по-малко играчи едновременно в такива игри.

Image
Image

Cowabunga

Елемент, с който Shredder's Revenge остава чудесно верен на своите предшественици, е масивният. Четиринадесетте нива в играта са пълни с членове на Foot Clan, които искат да ви съборят. Както при Streets of Rage и други Beat 'em Up игри, има безброй варианти, всеки със собствен цвят и умения. Единият атакува с меч, а другият ви атакува с огнестрелно оръжие. Освен това има всякакви други врагове като M. O. U. S. E. R. роботи от Baxter Stockman и други.

Освен това ще се сблъскате с битка с босове в края на всяко ниво. Rocksteady и Bebop, наред с други, ви очакват, но други измети също са готови да ви направят чаша супа от костенурка. Този, който иска това най-много, разбира се, е шефът Шредър, но преди да го погледнете в очите, вече сте прекосили карта на света, победили сте стотици врагове, преследвали сте скейтборда си и много повече. Що се отнася до разнообразието, Shredder's Revenge няма да ви разочарова в скоро време, както и честването на признанието, което играта дава на феновете.

Shredder's Revenge е пълен с намеци към други елементи от франчайза. Например, можете да хвърляте врагове „към камерата“, както бихте могли в Turtles in Time, срещате се с приятели от емблематичните филми за Костенурките (онези стари филми, не по-новите филми на Bay), текстовете са буквално от други игри на Turtles и още. За феновете на Turtles това е празник на признанието, който редовно носи усмивка.

За хората, които не означават нищо, всички те са забавни елементи в игра, която като цяло е много добре развита. Играта е само нещо специално за тези, които за съжаление не са.

Преглед на Shredder's Revenge - не е перфектен пъзел

Shredder's Revenge следователно е игра, която, с многото си намигвания към миналото, е предназначена главно за феновете и се чувства почти идеална за тях. Играта има всичко - от носталгия до добри нови допълнения. В играта липсват точките тук и там, но най-големият проблем е хаосът, който възниква в мултиплейъра и няколко пропуснати възможности. В крайна сметка, това е игра, която е забавна за всички, но няма да бъде еднакво специална за всички.

Плюсовете и минусите

  • Голяма почит към франчайза Turtles
  • Изглежда страхотно
  • Кооперация онлайн и офлайн!
  • Може да се възпроизвежда до
  • Играта е на късата страна
  • Хаотично в мултиплеър

Популярна тема