Ревю на Splatoon 3 – Игра за Nintendo Switch, която трябва да опитате?

Съдържание:

Ревю на Splatoon 3 – Игра за Nintendo Switch, която трябва да опитате?
Ревю на Splatoon 3 – Игра за Nintendo Switch, която трябва да опитате?
Anonim

Splatoon 3 е шутър игра за Nintendo Switch със специален привкус. Вместо куршуми, оръжията са заредени с боя. Това позволява уникални режими на игра и прави Splatoon един от най-специалните шутъри в жанра.

Разгледайте Alterna

Точно както в другите игри на Splatoon, вие също ще преживеете ново приключение за един играч в третата част. Играта има история, в която играете през различни нива. В Splatoon 3 вие играете като агент 3 и сте част от разбиващите командоси. Заедно с няколко други агенти, вие влизате в битка срещу Octarians в тази игра на Nintendo Switch.

Историята не е много задълбочена, но забавлението, доколкото е възможно, е от първостепенно значение в режима на история, както и при други игри на Nintendo. Има същите чарове, каквито сме свикнали да очакваме от Nintendo, и е истинско изживяване за игра. Режимът на история също е идеален начин да изпробвате всички оръжия, които тази игра на Nintendo Switch има, така че вече да имате идея в мултиплейър кое оръжие ви подхожда.

Различните нива също са най-голямата част от кампанията за един играч и успяват да изненадват отново и отново. Всяко ниво е уникално и забавно за игра. Някои са много лесни и вие сте готови с тях за нула време, но други изискват някои умения или допълнително мислене. Нивата за един играч никога не стават скучни и само това прави Splatoon 3 доста впечатляваща.

Image
Image

Splatoon е по-добър от всякога

На пръв поглед Splatoon 3 не изглежда чак толкова различна от предишната игра от поредицата. Това не е изненадващо, защото този нов Splatoon идва на конзолата от същото поколение като предишната игра. Все пак има някои незначителни промени, които показват, че играта е трябвало да бъде надстроена след пет години.

Първо, играта просто изглежда малко по-хубава. Splatoon 3 очевидно използва много повече сянка и светлина, което прави играта да изглежда по-модерна. В допълнение, контролите за движение също са получили значително подобрение. Можете да правите корекции по време на прицелване, като преместите Nintendo Switch. В Splatoon 2 контролите за движение вече работеха добре и можете също да централизирате камерата с Y-бутона на Nintendo Switch. В Splatoon 3 централизацията работи много по-добре и всъщност камерата винаги се връща в центъра, защото това не винаги беше така преди. Това прави играта малко по-приятна и модерна, докато я играете.

Това, което е може би най-добрият ъпгрейд, който Splatoon 3 е получил, е, че можете да минимизирате „телевизионното шоу“. В игрите на Splatoon всеки път, когато стартирате играта, получавате нещо като телевизионна програма, в която двама водещи ви казват кои игрални полета се играят в момента в режимите на игра. Ако искате да играете бърза игра на Splatoon, това беше кошмар, защото щракването отне известно време. В Splatoon 3 най-накрая има решение за това, като натиснете левия стик на Nintendo Switch, програмата се минимизира в горния ляв ъгъл на екрана и можете веднага да се потопите в играта възможно най-бързо.

Image
Image

Бои за вашия живот

Мултиплейърът е това, с което Splatoon е известен, особено Ground War е емблематичен за поредицата. В този режим на игра вие се състезавате с отбор от четирима срещу друг отбор, с цел да оцветите арената в цвета на вашия отбор. Междувременно вие също стреляте по враговете, за да ги прогоните.

В това отношение тази игра на Nintendo Switch не се различава много от предишните игри. Ground War все още има същия принцип и са добавени само нови оръжия и игрални полета. Въведени са нови техники, а именно: усилване на стената, с което можете да плувате срещу стена с едно бързо движение и ролка с мастило, с която можете да изскочите от мастилото и да се обърнете едновременно. С ролката за мастило е възможно частично да отблъснете мастилото на противниците, това е друго удобно допълнение в Splatoon 3. Ground War всъщност беше забавна, така че тези няколко допълнения са още една черешка на тортата.

Освен това системата за чакане също е много по-добра. Преди всъщност чакахте игра и не можехте да направите нищо. Сега чакате в чакалня, където вече можете да изпробвате оръжията си. 3D холограми на вашите приятели от Nintendo Switch също се появяват в това лоби и също е възможно да участвате в техните битки. Добавянето на това лоби е наистина хубаво и функциите, които идват с него, също са удобни.

Image
Image

Играйте с приятели

Освен кампания за един играч с всякакви забавни мисии и мултиплейър, Splatoon 3 може да предложи още повече. Например кооперативният режим Salmon Run се завръща, в който трябва да работите заедно с няколко други онлайн играчи, за да защитите остров срещу всякакви същества. Този режим на игра вече може да се играе по всяко време, включва нови босове и различна карта. Salmon Run също е много забавен, тъй като изисква малко повече работа в екип от другите режими и прилага отново концепцията на Splatoon по друг оригинален начин.

Освен това има още повече начини да персонализирате героя си в тази игра на Nintendo Switch. В началото вече можете да изберете Octoling в допълнение към символ Inkling. Това е първият път, когато можете да играете като Octoling. Разбира се, добавени са и нови дрехи и вече е възможно да персонализирате своя профил, който виждате в началото на играта. Колкото повече вашият герой може да стане ваш, толкова по-забавно става персонализирането му.

Преглед на Splatoon 3 – Paint It Out

Въпреки че Splatoon 3 излиза на същата конзола като предишната игра от поредицата, играта се промени в някои области по положителен начин. Играта изглежда много по-хубава, контролите работят по-добре, а режимите на игра са по-добри от всякога. Със Splatoon 3 тази серия само се подобри отново. Добрата игра на Nintendo Switch току-що стана по-добра и по-модерна.

Сингъл играчът вече не е закъснение в Splatoon 3 и всъщност вече е причина да играете играта. Нивата, през които играете в Alterna, са креативни всеки път и остават забавни. Хубаво е да видим, че Splatoon отново е жив на Nintendo Switch и Splatoon 3 определено се препоръчва.

Плюсовете и минусите

  • Невероятен режим за един играч с творчески нива
  • Мултиплейърът вече има зона за чакане
  • Salmon Run е подобрен
  • Подобрения в качеството на живот
  • - Мултиплейърът има малко иновации

Популярна тема