Режимът MyNBA в NBA 2K23 ви позволява да пътувате назад във времето

Съдържание:

Режимът MyNBA в NBA 2K23 ви позволява да пътувате назад във времето
Режимът MyNBA в NBA 2K23 ви позволява да пътувате назад във времето
Anonim

В NBA 2K23 ще бъде добавен новият режим „MyNBA Eras“. Този режим на игра е като машина на времето, която ви позволява да се върнете назад във времето, за да промените историята на NBA. В MyNBA Eras е възможно да преживеете три емблематични периода от време в историята на баскетбола като собственик на отбори. Периодите от време, от които можете да избирате в Eras, са:

  • Съперничеството между Меджик Джонсън Лейкърс и Лари Бърд Селтикс (1983)
  • The Michael Jordan Bulls (1991)
  • Кобе Брайънт Лейкърс (2002)

Как се развиват тези емблематични периоди от време зависи изцяло от вас като играч. Например, участвате в драфтовете на НБА и е възможно да получите Шакил О'Нийл във вашия отбор по време на периода на Джордан. Лейкърс на Коби Брайънт може да доминира още по-дълго в началото на 2000-те, поради изборите, които правите като играч. Накратко, MyNBA Eras ви дава контрол над най-влиятелните моменти в историята на баскетбола.

Всички събития, случили се през периодите от време, също са направени възможно най-точни. Например, нови отбори правят своя дебют в НБА по същото време, когато го правят в реалния живот. Същото важи и за смяната на униформи, арени, треньори и спонсори. В MyNBA Eras изживявате НБА точно както беше тогава, но като играч вие контролирате.

Какво друго е новото в NBA 2K23?

В NBA 2K23, разбира се, не можете да забравите най-емблематичния играч номер 23, Майкъл Джордан. Например, има издание на играта на Майкъл Джордан за продажба и можете също да играете режима Jordan Challenge в допълнение към Eras. В това Jordan Challenge играете емблематични моменти от живота на Майкъл Джордан като самата легенда.

NBA 2K23 също получи някои актуализации в геймплея. Играта вече е по-реалистична от всякога и сътрудничеството е централно място тази година.

Популярна тема