Sony пуска слушалки и монитори за игри за PS5 и PC

Съдържание:

Sony пуска слушалки и монитори за игри за PS5 и PC
Sony пуска слушалки и монитори за игри за PS5 и PC
Anonim

Миналата седмица вече изтече, че Sony може да дойде със специална презентация, за да разкрие новата линия продукти Inzone. Японският производител направи точно това във вторник вечерта. По време на демонстрацията бяха представени три нови слушалки за игри и два монитора за игри, всички от които работят за PS5 и PC.

Трите геймърски слушалки се състоят от Sony H3, H7 и H9. Те са много сходни на външен вид - всички стилизирани след дизайна на PS5 - но по отношение на характеристиките и цената се различават значително. Например, H3 е кабелна слушалка за игри и има платнени възглавнички за уши. H7 е безжичен вариант, а H9 е безжичен, има шумопотискане и меки възглавнички за уши от изкуствена кожа. H3 струва 99 евро, H7 229 евро, а флагманът 299 евро.

И трите слушалки работят както бихте очаквали с Tempest 3D аудиото на PS5, като същевременно предоставят на потребителите на компютри още повече възможности. С приложението Sony 360 Spatial Sound можете да настроите звука според вашите уши.

Специални монитори за PC и PS5

В допълнение към слушалките за игри, Sony разкри и два монитора от гамата Inzone. Въпреки че може да сте по-бързи да свържете телевизор към вашата PlayStation 5, скоро ще има два монитора, които са особено подходящи за това: Sony M9 и M3.

M9 е 27-инчов 4K монитор и също има външен вид, базиран на PS5. Дисплеят също така има честота на опресняване от 144Hz, локално затъмняване на цял масив и HDR 600 рейтинг. M3 има разделителна способност 1080p и честота на опресняване 240Hz, но няма локално затъмняване на пълен масив и по-нисък HDR400 рейтинг.

Ако свържете мониторите към компютър, можете да коригирате настройките чрез приложението Inzone hub. Ако използвате PS5 за екрани, изображението автоматично ще се коригира до най-добрите HDR настройки. Sony M9 има цена от 899 евро, докато M3 трябва да струва 529 евро.

Популярна тема