Какво играхме, купихме и гледахме тази седмица? (седмица 36)

Съдържание:

Какво играхме, купихме и гледахме тази седмица? (седмица 36)
Какво играхме, купихме и гледахме тази седмица? (седмица 36)
Anonim

Маркъс

Завършен: Metroid: Samus Returns

Купено: -Гледано: Brooklyn Nine-Nine

Тази седмица взех Metroid: Samus Returns отново. Очаквах, че може да е трудно да се върна след Dread, тъй като много от механиките на Samus Returns в тази игра са много по-плавни и плавни. Но това всъщност беше добре. В началото отне известно време да свикнете, че не можете да правите меле контра, докато бягате, но свикването мина доста бързо. Между другото, попаднах на един Марко Морбин в надписите, така че отсега нататък можете да кажете, че е време за Морбин, когато играете тази игра.

Гледах и последния сезон на Brooklyn Nin-Nine (който най-накрая е в Netflix). Без спойлери, това е достоен завършек на поредицата. Бихте си помислили, че сезон, в който внезапно трябва да се справим с пандемия, ще се окаже странен, но всъщност работи много добре. Това, разбира се, отчасти се дължи на факта, че поредицата често се занимава с определени проблеми, разкрити допълнително от пандемията. Поне се чувстваше много естествено къде се озова всеки герой. Не знам какво ще гледам сега. Може би най-накрая е време за The Office?

Ралф

Завършен: -

Купено: -Гледано: Властелинът на пръстените: Пръстените на властта

Започнах новата поредица на Amazon за Властелинът на пръстените тази седмица, както вероятно много други фенове на поредицата. Влязох в него само с ниски очаквания, защото от самото начало беше ясно, че Amazon няма и не може да бъде напълно верен на преданията – компанията не притежава правата върху Silmarillion. Но трябва да кажа, че съм изненадан от първите два епизода на The Rings of Power. Наистина, поредицата не се придържа съвсем към ерудицията, а прави своите неща и това е добре досега. Всичко изглежда добре и вече очаквам с нетърпение новите епизоди, които ще излязат през следващите седмици.

Arran

Завършен: -

Купено: -Гледано: Space Force

Очаквах Стив Карел да бъде прекален герой, както сме свикнали от The Office. Бен Шварц също играе герой в Parks & Recreation, който ме притеснява най-много. Не бях в настроение за това, така че продължих да оставям Space Force зад гърба си. Не знам какво ме вдъхнови най-накрая да му дам шанс, но се радвам, че го направих.

Space Force е много по-сдържан, отколкото предполагат трейлърите. Разбира се, има хумор, но не е луд. Сериалът изглежда много повече за топлото и понякога трудно приятелство между четиризвезден генерал и брилянтен учен. Който между другото се играе от Джон Малкович. Стив Карел играе това, което очаквате от един генерал, без да го превръща в карикатура. И Бен Шварц също е много по-хубав, отколкото очаквах. Като цяло, силно препоръчително!

Популярна тема