Отново много критики към Viaplay на Монца F1 GP

Съдържание:

Отново много критики към Viaplay на Монца F1 GP
Отново много критики към Viaplay на Монца F1 GP
Anonim

Още от началото на Формула 1 през 2022 г. имаше много недоволство от услугата за стрийминг Viaplay почти всяка седмица. Услугата е един от малкото доставчици, където можете да видите всичко Grand Prix, но много зрители имат какво да кажат за това как става това. По-специално, качеството на изображението и коментарите са проблем за много фенове на F1.

Този уикенд в Монца отново беше ударено. Коментарът (който може да бъде чут и като холандски коментар във F1 TV Pro) беше особено непопулярен тази седмица. Имаше двама холандци на решетката този уикенд и голямото внимание, което това получи, доведе до необходимото раздразнение сред много зрители, които също отбелязаха, че тук и там е направен отделен коментар за Ник де Врис.

Верстапен в добра позиция след GP Монца

На Монца GP Макс Верстапен отново успя да вземе злато. Той вече има 335 точки в шампионата и е на 116 точки пред номер две. Шарл Льоклер има „само“219 точки.

Това означава, че е много възможно шампионатът да бъде решен доста преди Абу Даби тази година. В зависимост от това как върви ГП на Сингапур, Верстапен вече не може да бъде изпреварван по точки след това ГП. Дали това наистина ще се случи, ще разберем на 2 октомври, защото първо ще има няколко седмици почивка във F1.

Популярна тема