Най-накрая трейлър за The Mandalorian Сезон 3

Съдържание:

Най-накрая трейлър за The Mandalorian Сезон 3
Най-накрая трейлър за The Mandalorian Сезон 3
Anonim

The Mandalorian с право може да се нарече един от експонатите на Disney+. Сериалът се появи едновременно с услугата за стрийминг и, отчасти благодарение на симпатичния Грогу, веднага се превърна в голям хит. В допълнение, Мандалорецът заема централна позиция сред множество сериали, които показват света на Междузвездни войни малко след Завръщането на джедаите.

Много фенове очакват с нетърпение Сезон 3. Кадрите бяха показани по време на Star Wars Celebration по-рано тази година, но така и не бяха публикувани онлайн. Те наистина стигнаха до там, но тези изтекли изображения не бяха толкова остри, колкото трейлъра, който сега беше пуснат.

Трейлърът все още не разкрива много подробности за историята. Можем да видим, че все още има напрежение между култа към мандалорците, в който е израснал Дин Джарин, и Бо-Катан Крайз. Освен това трейлърът потвърждава, че най-накрая отиваме в Мандалор.

Кога излиза The Mandalorian Season 3?

По време на Star Wars Celebration беше обещано пускане през февруари 2023 г., но в новия трейлър се върна само към „2023“. Това не означава, че сериалът е отложен. Само тази година Disney+ забави както Оби-Уан Кеноби, така и Андор в последния момент, така че Disney може да се опитва да не посочи конкретна дата за The Mandalorian твърде рано.

Популярна тема