Assassin's Creed Mirage се връща към корените на франчайза

Съдържание:

Assassin's Creed Mirage се връща към корените на франчайза
Assassin's Creed Mirage се връща към корените на франчайза
Anonim

Анонсът на Assassin's Creed Mirage в началото на септември не беше изненада, но Ubisoft не разкри много за играта по това време. По време на Assassin's Creed Showcase в събота вечерта се състоя истинското разкриване на новата игра.

По време на представянето Assassin's Creed Mirage получи първия кинематографичен трейлър, както получиха всички игри от франчайза. Този път отново са показани зрелищни кадри, от това как Басим е станал убиец до издигането му в най-високите рангове - и разбира се с кърваво убийство.

Играта се развива 20 години преди събитията от Assassin's Creed Valhalla и използва Багдад като място за действие. Ubisoft умишлено са избрали това, като един вид почит към първата Assassin's Creed, която беше пусната преди 15 години.

Назад към корените на Assassin's Creed

Между другото, това не е единственият начин, по който се почита оригиналното заглавие. Assassin's Creed Mirage се връща към основите по отношение на геймплея. Например Ubisoft описва играта като екшън-приключение, водено от разказ, вместо RPG игрите, които се появиха през последните години.

Освен това ще има по-голям фокус върху стелта и играчите също ще имат повече начини да останат невидими. Трейлърът също така показва няколко джаджи, които Basim може да използва, включително капани за отрова. Всички убийства също стават мисии Черна кутия, което означава, че имате пълната свобода да решите как да убиете целта си.

Популярна тема