NBA 2K23 Преглед – Зрелищната баскетболна игра се завръща

Съдържание:

NBA 2K23 Преглед – Зрелищната баскетболна игра се завръща
NBA 2K23 Преглед – Зрелищната баскетболна игра се завръща
Anonim

Всяка година издателят и разработчикът на игри 2K пуска нова NBA 2K игра. Разбира се, това е така и тази година и NBA 2K23 излезе на 9 септември. Номер 23 е номерът на фланелката на може би най-емблематичния баскетболист, Майкъл Джордан. Следователно NBA 2K23 е изцяло за тази легенда.

Създайте NBA звезда

От NBA 2K10 всяка NBA 2K игра получи режим MyCareer (по-рано MyPlayer), тази година ще бъде отново. В този режим на игра създавате свой собствен играч и го събирате от началото до края. По този начин можете да съберете подробно колко добре той може да стреля с тройки, да изпълнява подреждания и какви са неговите защитни способности. Външният вид на играча също може да бъде персонализиран в детайли. NBA 2K изглежда по-добре от всякога, особено на PlayStation 5, Xbox Series X/S и PC. Това също прави героя да изглежда много реалистичен. Създаването на собствен баскетболист е една от най-готините дейности в играта.

С помощта на система за значки, при която отключвате значки, като участвате в тренировки и, разбира се, играете мачове, вашият играч може да получи още повече качества. Например, значките позволяват на играча да стреля от по-далечни разстояния или да пробие защитата им по-лесно. Тази система за значки е различна в NBA 2K23 в сравнение с предишните игри. Значките са разделени в различни категории, като най-добрите значки са в категория 3. За да получите най-добрите значки, първо трябва да похарчите точки в категория 1 и 2 и затова помислете внимателно кои значки ще вземете. Поради тази нова система не всеки онлайн играч избира еднакви значки. Тази система е малко по-сложна в NBA 2K23 от обикновено, но прави развитието на добър играч малко по-предизвикателно и изисква наистина да правите избори и да мислите.

Image
Image

Спечелете благоволението на града

Режимът MyCareer в NBA 2K23 отново получи история, която трябва да изиграете тази година. Историята е главно за това, че всичко се обърка от самото начало. След като създадете персонаж, можете да изберете кой отбор да ви избере в NBA Draft. Това просто не се оценява, защото феновете не са доволни, че отборът избра теб пред баскетболиста Шеп Оуенс. Поради това целият град те мрази от самото начало. Следователно от вас зависи да убедите феновете, пресата, но също и борда на вашия отбор, че сте добър и забавен играч.

Тази година MyCareer има по-добър състав от герои, които да ви помогнат. Имате приятел на име Мила, който също работи за вас, мениджър Рики и PR мениджър Ашли. Това е най-забавният състав от герои в баскетболната игра на 2K през последните години. Рики и Ашли са специални герои и добавят приятна атмосфера към играта. Мила е по-малко интересен герой и всъщност не се чувства като приятелка на вашия играч. Но иначе актьорският състав е много добър в NBA 2K23 и уникалните герои, които срещате по време на вашето приключение в града, също придават на играта много атмосфера.

За да спечелите града вместо вас, трябва да направите повече, освен да се представяте на терена. Както миналата година, можете също да започнете рап кариера и различни (истински) изпълнители ще идват на пътя ви. В началото основната цел е да впечатли рапъра J. Cole. Освен това вашият играч от NBA ще трябва да впечатли хората по отношение на модата и бизнеса. За щастие, градът, в който отивате на приключение, също е много атмосферен. Навсякъде има различни квартали, има моден квартал, където можете да си купите дрехи от големи марки като Nike, New Balance и Under Armour.

В целия град има много различни игрища, където можете да играете уличен баскетбол както срещу компютър, така и срещу други онлайн играчи. Един от най-приятните моменти може би е, че стреляте кош заедно с произволен друг играч и хващате топката един за друг и я хвърляте един на друг. Има наистина много часове забавление от MyCareer.

Image
Image

Създайте легендарен отбор

Режимът на игра NBA 2K23 MyTeam, разбира се, се завръща тази година. В този режим целта е да съставите свой собствен отбор от истински баскетболисти. Възможно е да добавите както съвременни, така и бивши играчи към състава. Можете да използвате този отбор в различните режими на игра в MyTeam, за да се състезавате срещу компютъра и други онлайн играчи. MyTeam всъщност не се различава много от миналата година. Компютърът е по-умен от всякога и това затруднява последователното отбелязване на точки с едни и същи техники. Добавен е и нов режим на игра: Triple Threat Co-op. Това е хубаво допълнение, тъй като за първи път в MyTeam можете да играете с приятели от един отбор.

Тази година MyTeam също помага малко повече на новите играчи. Когато стартирате режима на игра за първи път, намерението е да изберете първи играч. Можете да избирате от три различни звезди на НБА: Джоел Ембийд, Джими Бътлър и Джа Морант. Преди да направите избор, вие използвате играчите в мач трима срещу трима срещу компютъра. Хубаво е, че по този начин разбирате какво можете да очаквате от играчите. В началото на MyTeam избраният играч най-вероятно се използва много, тъй като е много по-добър от другите играчи, които получавате в началото.

MyTeam също има нова система в NBA 2K23 за получаване на текущи играчи от NBA. Те могат да бъдат закупени с жетони за награди на пазара на жетони, проблемът е, че тези жетони са по-трудни за получаване от нормалната валута. Колекциите на специалните играчи в момента се състоят почти изключително от стари играчи, така че е жалко, че сега играят предимно с бивши играчи.

Image
Image

Технически проблеми

Технически, NBA 2K23 не се представя много добре. Има много хълцания в режим MyCareer по-специално, дори на конзола от следващо поколение като PlayStation 5. Камерата също може да се държи странно в някои сцени или по време на наказателно хвърляне. Също така в отворения свят на NBA 2k23 MyCareer има редовни хълцания. Това вече беше проблем с миналогодишната игра и NBA 2K не се е подобрила в тази област. От време на време играта дори се срива, но за щастие това не се случва твърде често. Това се случи три пъти за общо двадесет часа игра.

Все пак тези технически проблеми не развалят непременно забавлението, което можете да извлечете от NBA 2K23.2K разработи обширна NBA игра, в която има много забавни дейности. Техническите проблеми са за съжаление. Но когато играта се забави за известно време, това почти веднага се прощава.

Image
Image

Годината на Майкъл Джордан

Това, което прави NBA 2K23 специална е, че това е годината на Майкъл Джордан. Освен факта, че тази година играта получи издание на Майкъл Джордан, тази година има и режим на игра Jordan Challenge. Този е много впечатляващ и с Jordan Challenge ще научите много за легендарния баскетболист. Начинът, по който можете да пресъздадете важните моменти от живота му, е креативно измислен и за всяко Jordan Challenge има кратко интервю с някой, който е преживял Jordan отблизо през периода, в който се провежда предизвикателството.

Готиното е, че стилът на NBA 2K23 се адаптира към Jordan Challenge. На всеки мач е дадено точното оформление, табло и качество на изображението от онова време. Jordan Challenge е много специално допълнение към играта и дава на играта още повече съдържание, отколкото вече имаше.

Ревю на NBA 2K23 – Най-изчерпателната NBA игра в Times

NBA 2K23 е една от най-добрите и изчерпателни NBA 2K игри, излизали през последните няколко години. Jordan Challenge добавя много забавно съдържание за феновете на баскетбола, а MyCareer отново има добра история с актьорски състав, който създава настроение. MyTeam не се е променил много, но помага на новите играчи малко повече в началото. Просто е разочароващо, че настоящите играчи от НБА сега са толкова трудни за намиране поради новата система на пазара на токени.

NBA 2K23 има някои технически проблеми. Например играта от време на време заеква и поставянето на камерата по време на сцена или наказателно хвърляне внезапно е неправилно. Всички тези технически грешки бързо се прощават, тъй като NBA 2K23 се представя отлично в други области. Има широка гама от съдържание, красиви реалистични графики и много други добри неща, които можете да предложите.

Плюсовете и минусите

  • Много съдържание
  • Красива графика
  • MyCareer има добра история със забавни герои
  • MyTeam по-достъпен за нови играчи
  • Майкъл Джордан съдържание, за да отпразнуваме баскетболиста
  • заекваща снимка понякога
  • Проблеми с камерата
  • В момента MyTeam има предимно стари играчи от NBA

Популярна тема