Нови игри Assassin's Creed напълно следващо поколение

Съдържание:

Нови игри Assassin's Creed напълно следващо поколение
Нови игри Assassin's Creed напълно следващо поколение
Anonim

Ubisoft наскоро разкри много за бъдещето на Assassin's Creed. Mirage беше официално представен и беше обявена игра, която се развива във феодална Япония. Можем да очакваме и технологичен скок, тъй като Ubisoft планира да изостави предишното поколение конзоли.

Както съобщи на VGC шефа на Assassin's Creed Марк-Алексис Коут. Assassin's Creed Red и Hexe вероятно ще трябва да почакат още малко и това също означава, че игрите вече няма да идват за PS4 или Xbox One. Cote казва, че ще има ясна промяна в технологията и геймплея, тъй като поредицата става „изцяло следващо поколение“.

Важна цел е да направим света по-динамичен. Cote иска светът да се промени около вас и да можете да видите износването на нещата, които носите в играта, например. Коут показва, че намира това за много по-интересно от просто по-добра графика.

Assassin's Creed Mirage вече не е ли за PS4 и Xbox One?

Между другото, не всяка бъдеща Assassin's Creed е само за конзоли от следващо поколение. Следващата игра, Assassin's Creed Mirage, е базирана на Valhalla и следователно все още може да бъде пусната за PS4 и Xbox One. Що се отнася до Assassin's Creed Red, предишното поколение е приключило.

Популярна тема