Nintendo Direct се излъчва скоро

Съдържание:

Nintendo Direct се излъчва скоро
Nintendo Direct се излъчва скоро
Anonim

Време е за още един Nintendo Direct, обяви Nintendo чрез Twitter. Представянето ще се проведе и утре, 13 септември. То ще бъде излъчено в 16:00 ч. холандско време и може да бъде проследено чрез YouTube.

Direct продължава около 40 минути и следователно е средна продължителност за пълноценен „общ“Nintendo Direct. Презентацията се фокусира върху игри, които ще бъдат пуснати тази зима. Фокусът на Direct рядко е единственото нещо, което се случва, така че една или две игри за следващата година със сигурност не са изключени.

Какво можете да очаквате от Nintendo Direct?

От известно време се носят слухове, че Nintendo Direct ще бъде излъчен тази седмица. По-специално Джеф Гръб говори много за презентацията. Например, той твърди, че HD ремастерите на The Wind Waker и Twilight Princess ще дойдат на Switch. Говори се също за римейк или ремастер на Metroid Prime и действителното заглавие на Breath of the Wild 2 ще бъде разкрито.

Трябва да се каже, че Nintendo Direct през седмицата на Tokyo Game Show беше доста предвидима. Това, че Гръб беше прав за времето на презентацията, не означава непременно, че всичко казано за съдържанието е правилно. Ще видим какви са плановете на Nintendo утре.

Препоръчано: