Pokémon GO maker идва с игра Marvel

Съдържание:

Pokémon GO maker идва с игра Marvel
Pokémon GO maker идва с игра Marvel
Anonim

Niantic обяви Marvel World of Heroes. Това е мобилна игра, която, както сме свикнали от компанията, използва добавена реалност. Следователно трейлърът на разкриването предполага, че точно като Pokémon GO, това е игра, която изисква да излезете навън, за да й се насладите максимално.

В играта играчите могат да се обединят със своите приятели и известни супергерои на Marvel, за да се бият със супер злодеи и други заплахи. Как точно работи това в момента не е известно, тъй като трейлърът не показва кадри от играта. Niantic твърди, че това е първата игра на Marvel, в която играчите могат да станат свой собствен уникален герой.

Все още няма дата за пускане на играта, но трябва да бъде пусната някъде през 2023 г. Може да не чувате играта известно време, след което тя внезапно е достъпна. Това би се случило с мобилни игри.

Niantic се насочва към успех в стил Pokémon GO?

Не за първи път Niantic прави игра, подобна на Pokémon GO, но с Harry Potter Wizards Unite, например, разработчикът не успя да повтори успеха. Тази игра излезе през 2019 г., така че пандемията няма да е помогнала. Marvel също не се притесняват от цялата негативна преса около J. K. Роулинг се появи, така че World of Heroes има по-силна стартова позиция.

Популярна тема