„Sony скоро с голяма нова игра за PlayStation“

Съдържание:

„Sony скоро с голяма нова игра за PlayStation“
„Sony скоро с голяма нова игра за PlayStation“
Anonim

Sony винаги е известен като издателят с най-много ексклузивни продукти в сравнение с Microsoft. Единственият въпрос е какво ще измисли японската компания в близко бъдеще, защото много заглавия вече не са в графика. Така че всичко изсъхва бързо след пускането на God of War Ragnarok и Final Fantasy 7 Crisis Core Reunion.

Собствениците само на PlayStation 5 няма от какво да се страхуват според The Snitch, добре познатият вкус, който внезапно се появи тази година. Той твърди, че е чул от надежден източник, че Sony ще представи голяма нова игра за PlayStation преди 1 октомври. Това не е продължение, а напълно нов IP.

Бързи нови подробности за играта на PlayStation

Не много след доклада на The Snitch, друг вътрешен човек - подходящо наречен The Insider - твърди, че е първоизточникът на слуха. Съобщава се, че новата игра за PlayStation ще бъде показана през следващите две до три седмици. Повече подробности ще последват скоро, според The Insider.

De Lekker не е произволен човек в Twitter. Преди това той изнесе имената на предстоящата игра Assassin's Creed. Тези нови заглавия бяха представени миналата събота на шоуто на Assassin's Creed.

Популярна тема