Ubisoft: „Не се работи по римейк на Assassin's Creed“

Съдържание:

Ubisoft: „Не се работи по римейк на Assassin's Creed“
Ubisoft: „Не се работи по римейк на Assassin's Creed“
Anonim

От известно време има подозрения, че Assassin's Creed 1 ще получи римейк. Феновете си помислиха, че са видели кадри от играта в презентация около франчайза, която не отговаря на начина, по който изглежда оригиналът. Предполагаше се, че ако този римейк наистина се появи там, Ubisoft ще го представи през септември.

Това просто не се случи и Ubisoft сега отрича, че изобщо се работи по римейк на Assassin's Creed 1. Това обяснява пред Axios продуцентът на сериала Марк-Алексис Коте. Той също така отрича съществуването на „кросоувър“, който се случва в Египет.

Римейк на първата игра също беше отречен от арт директора на Assassin's Creed Mirage Жан-Люк Сала. Тази игра се връща към корените на франчайза и имаше слухове, че в крайна сметка тази игра ще бъде използвана като римейк на първата игра. Екипът на Сала не се интересува от това и е изцяло фокусиран върху Mirage, каза Сала пред Eurogamer.

Възможен ли е римейк на Assassin's Creed?

Разбира се възможно е Côté и Sala да трябва да пазят тайна. От друга страна, петнадесетата годишнина на Assassin's Creed тази година щеше да е подходящо време да разкрием римейк. Фактът, че това не се е случило, предполага, че наистина не се работи по римейк, което разбира се не изключва играта да получи римейк в бъдеще.

Популярна тема