Sony изненадва с PlayStation State of Play тази вечер

Съдържание:

Sony изненадва с PlayStation State of Play тази вечер
Sony изненадва с PlayStation State of Play тази вечер
Anonim

От време на време Sony организира State of Play, за да информира всички геймъри за случващото се в областта на PlayStation. Тази вечер пак ще е така, макар че ще е малко по-късно. Sony обяви ново състояние на игра чрез Twitter, което започва в полунощ.

По време на представянето ще има „нови разкрития и актуализации“за PlayStation 5, PlayStation 4 и PlayStation VR2. Ще има десет предстоящи игри, показани след около двадесет минути. Специален акцент ще бъде върху японските партньори, но ще бъдат показани и заглавия от „разработчици от целия свят“.

Нова игра е показана по време на State of Play

Вероятно феновете на PlayStation също могат да очакват с нетърпение съобщение за нова игра тази вечер. Носи се слух, че голяма нова игра за PlayStation ще бъде разкрита преди края на месеца. Това е чисто нов IP. Разбира се, няма по-добър момент от състояние на игра.

Ново съобщение със сигурност няма да е грешно. Sony няма много планирани заглавия след пускането на God of War Ragnarok и Final Fantasy 7 Crisis Core през следващите месеци. Така че нека изчакаме и да видим какво ще покаже издателят тази вечер.

Популярна тема