Тези 5 функции правят JBL Quantum 810 Wireless най-добрата слушалка за игри

Съдържание:

Тези 5 функции правят JBL Quantum 810 Wireless най-добрата слушалка за игри
Тези 5 функции правят JBL Quantum 810 Wireless най-добрата слушалка за игри
Anonim

Чист фокус

Докато играете игра, искате да бъдете напълно всмукани от дигиталния свят. Независимо дали това е красив отворен свят, мрачна игра на ужасите или смразяваща кръвта игра за мултиплейър. Но това е доста трудно, ако постоянно сте обезпокоявани от (реалния) свят около вас.

За щастие, JBL Quantum 810 Wireless слага край на този проблем. Новите слушалки за игри използват Active Noise Canceling (ANC). Благодарение на тази технология досадните външни шумове се неутрализират и можете напълно да се потопите в играта си. Така че нищо не стои между вас и вашето удоволствие от игра!

С слушалките за игри е възможно дори да останете фокусирани по време на вълнуващ турнир, като например предстоящия турнир JBL Quantum Dive в Challenger на Gameforce. Два отбора от петима играчи - водени от стример Morrog и Paraduze - се изправят един срещу друг в различни игри. Можете да станете част от екипа, който носи 1500 евро и слушалки за игри JBL Quantum 810!

На 11 септември ще има предварителни квалификации в игрите Call of Duty Warzone и Fortnite, като най-добрите играчи преминават към следващия кръг. Или можете да поискате място чрез квалификациите на Rocket League на 18 септември.

Image
Image

Точни драйвери

Можете да сте съсредоточени върху играта си, но за да се потопите наистина, качеството на звука също трябва да е на високо ниво. За щастие, можете да оставите последното на много опитна аудио марка като JBL.

JBL Quantum 810 Wireless има два 50 mm големи драйвера в чашките за уши, които издават впечатляващ звук. Американският производител специално е настроил драйверите за игри, което се отразява добре в позиционния звук благодарение на технологията JBL Quantum Surround. Слушалките създават нещо като 3D балон около главата ви, в който звуците могат да бъдат поставени много точно.

Идва ли враг зад ъгъла? Тогава знаете точно къде е и можете да го посрещнете с парче олово в лицето. Намирате се насред град, пълен със зомбита? Тогава вие веднага знаете с JBL Quantum 810 Wireless кой път да поемете и кой да не. И дори в един тих фантастичен свят, позиционното аудио прави всичко малко по-реалистично.

Image
Image

Безжично по два различни начина

Както подсказва името, JBL Quantum 810 е безжичен за използване, така че няма да бъдете лесно безпокоен от досадни кабели. Всички сме се сблъсквали с кабел, озоваващ се под стола на бюрото или други неудобства с кабели. Следователно безжичните слушалки са облекчение по време на игри.

За да се свържете с компютър, конзола или смартфон имате две различни опции. Първо, има USB донгъл, който можете просто да включите в платформа по ваш избор. От друга страна, имате възможност да използвате bluetooth връзка. И двете опции са много прости и можете да използвате слушалките за нула време.

Разбира се, с безжични слушалки за игри рискувате батерията да се изтощи по време на вълнуваща игра. Но не е нужно да се тревожите за това с JBL Quantum 810 Wireless. Ако изключите RGB осветлението и ANC, батерията издържа до 43 часа! Дори най-запалените геймъри нямат толкова дълги игрови сесии.

Ако внезапно се случи да останете без енергия, докато играете, тогава все още няма човек зад борда. За разлика от много други безжични слушалки за игри, е възможно да използвате JBL Quantum 810, докато се зарежда. Така че винаги можете да разчитате на своите надеждни слушалки!

Image
Image

Ясна комуникация

В мултиплейър игрите е много важно да чуете опонентите си, но това, което не бива да се подценява, е комуникацията със съотборниците ви. Ако това не мине гладко, е възможно вашият отбор да бъде превърнат в пакет с предимство за рекордно кратко време.

JBL затова оборудва новите си слушалки за игри с ясен микрофон, който автоматично заглушава околния шум - точно като технологията ANC за аудиото. Вентилатор или други размирници в стаята ви няма да хвърлят гаечен ключ в работата. И това не е функцията, която гарантира, че линията е тясна между вас и вашите съотборници.

С въртящо се колело на лявата слушалка можете да регулирате баланса между звука на играта и звука на вашите съотборници. Ако звукът в играта е твърде силен или трябва да се съсредоточите изцяло върху последния 1v1, можете да регулирате баланса бързо и много лесно. В края на краищата в тези моменти нямате време да се гмурнете тихо в менюто.

Image
Image

Възглавнички за вашите уши

Без значение колко добри са слушалките за игри и пълни с функции, ако комфортът не е на ниво, това не е приятно изживяване. В края на краищата не искате постоянно да коригирате позицията на слушалките, защото ушите ви са смачкани или се създава гореща точка на главата ви.

JBL знае това много добре и затова е направено всичко, за да направи JBL Quantum 810 Wireless възможно най-удобен. Например, кожените възглавнички за уши с мемори пяна са меки и дълбоки, така че ушите ви да са постоянно гушнати, докато играете. Само при топло време може само да гарантира, че ще се стоплите малко.

Има и възглавница за горната част на главата, която гарантира, че няма да получите болезнено място. Теглото на слушалките също допринася за това. С 418 грама, JBL Quantum 810 Wireless е изненадващо лек за толкова много вградени функции. JBL постигна това, използвайки предимно пластмасов корпус, но такъв, който се усеща много здрав. Слушалките със сигурност няма да се разделят на две по време на тежка игрова сесия.

За всички тези функции трябва да бръкнете в джоба си, но може би не толкова дълбоко, колкото очаквате. За 149,99 евро вече сте щастлив собственик на JBL Quantum 810 Wireless.

Тази статия е в сътрудничество с JBL.

Популярна тема