NBA 2K23 излезе и можете да правите всичко в играта

Съдържание:

NBA 2K23 излезе и можете да правите всичко в играта
NBA 2K23 излезе и можете да правите всичко в играта
Anonim

Изживейте отново кариерата на Майкъл Джордан

Това е NBA 2K23 и тогава, разбира се, не може да има режим на игра около легендарния номер 23. В режима Jordan Challenge е възможно да преживеете емблематичните моменти от кариерата на Майкъл Джордан. Мачовете са в стила и качеството на оригиналното предаване и преди всеки мач има интервю с някой, който е участвал в кариерата на легендата.

Предизвикателството на Джордан се състои от петнадесет мача, в които поемате контрола над целия отбор на Майкъл Джордан. Първото предизвикателство започва по време на студентските дни на Джордан и оттам преминавате през всички емблематични моменти в живота му.

Image
Image

Станете NBA звезда

В NBA 2K23 е възможно да създадете свой собствен играч и да го изведете до върха. В режим MyCareer сами събирате играч, избирате отбора, към който искате да принадлежите и започвате да доминирате на терена. Разбира се, доброто представяне на терена не е единственото нещо, с което трябва да се справят звездите от НБА. Разбира се, вашият персонаж в MyCareer също трябва да създаде имидж и име за себе си и да спечели няколко спонсорски сделки.

В допълнение, около вашия играч се разказва история и имате екип зад себе си, който ви дава съвети. Има и съперници, които са твърде щастливи да видят, че се проваляте. Така че подобрете характера си, изследвайте града, станете икона на стил и NBA легенда в режим NBA 2K23 MyCareer.

Image
Image

Създайте легендарен отбор от NBA

В допълнение към режима MyCareer има и MyTeam. В MyTeam сформирате отбор от всякакви играчи от настоящето, но и от миналото на НБА. Започвате с избор от трима играчи: Ja Morant, Jimmy Butler и Joel Embiid. Можете да изградите легендарен отбор около тези играчи и да го оформите сами. По този начин можете да изберете име, треньор, лого, поле и дори домашната арена на вашия отбор.

В различни режими на игра в MyTeam можете да се състезавате както срещу AI, така и срещу онлайн играчи. Има режим на доминиране, където можете да се състезавате срещу настоящите отбори и легендарните отбори от историята на NBA. Разбира се, също е възможно да се състезавате срещу отбори от други онлайн играчи, за да видите кой наистина е най-добрият. Освен това има и режим три на три, където тази година можете дори да се обедините с приятели и да се състезавате срещу други в кооперация.

Image
Image

Поемете контрола над NBA

В MyNBA поемате контрола над отбор и го управлявате като цяло. Новото в MyNBA тази година е, че можете да пътувате назад във времето. Вече има три времеви периода, от които да избирате: „Ерата на магията срещу птиците“, „Ерата на Джордан“, „Ерата на Кобе“и „Модерната ера“.

Следователно е възможно да направите различните отбори много по-добри през тези периоди от време. Например, участвате в драфтовете на НБА и е възможно да получите Шакил О'Нийл във вашия отбор по време на периода на Джордан. Лейкърс на Коби Брайънт може да доминира още по-дълго в началото на 2000-те, поради изборите, които правите като играч. Накратко, MyNBA Eras ви дава контрол над най-влиятелните моменти в историята на баскетбола.

Популярна тема