5-те най-добри слушалки за игри, които можете да спечелите в момента за PS5

Съдържание:

5-те най-добри слушалки за игри, които можете да спечелите в момента за PS5
5-те най-добри слушалки за игри, които можете да спечелите в момента за PS5
Anonim

JBL Quantum 810 Wireless

JBL напоследък работи усилено с линията Quantum и добре познатата аудио марка сега пуска нов флагман: JBL Quantum 810 Wireless. Тези слушалки за игри са пълни с функции, които превръщат играта на PS5 в истинско удоволствие.

Както подсказва името, слушалките работят напълно безжично и можете да се свържете чрез USB донгъл или чрез bluetooth. Лесно е и ще се свържете за нула време. Това, което също работи много добре, е активното шумопотискане (ANC), което можете да включите или изключите с натискане на чашката на ухото. С включена функция всички досадни околни шумове се неутрализират и можете напълно да се съсредоточите върху любимите си игри.

Разбира се, качеството на звука на слушалките за игри също е важно и в това отношение вие сте на правилното място с производител като JBL. Благодарение на технологията JBL Quantum Surround ще се почувствате сякаш сте в центъра на действието. Чуйте всяка стъпка и знайте точно къде са враговете ви, като чуете всички звуци около вас в 3D.

За JBL Quantum 810 Wireless трябва да платите 149,99 евро, но можете също да спечелите слушалките в турнира JBL Quantum Dive in Challenger - в допълнение към голяма парична награда от 1500 евро! По време на турнира в Gameforce два отбора от петима играчи се състезават в различни игри, водени от Morrog и Paraduze.

Искаш ли да си част от екипа? След това можете да участвате в предварителните квалификации в Call of Duty Warzone и Fortnite на 11 септември. Ако се чувствате по-у дома си в Rocket League, можете да участвате в този квалификационен кръг на 18 септември.

Image
Image

Sony Pulse 3D Wireless

Разбира се, че не можете да измислите аудио от следващо поколение и след това сами да не измислите слушалки за игри. Ето защо Sony пусна безжичните слушалки Pulse 3D едновременно с PS5, които се вписват идеално в дизайна на конзолата - при условие, че сте оцветили своя PlayStation 5 в една от новите корици.

Sony Pulse 3D Wireless прави идеалното използване на така нареченото Tempest 3D Audio, което прецизно поставя звуците. Например, ако вали по време на игра, слушалките ще ви накарат да мислите, че всъщност сте по средата на дъждовен дъжд. Не може да се види отвън, но Pulse 3D има и вграден микрофон, за да общувате с приятелите си в парти.

По отношение на комфорта, слушалките на Sony са доста добри, въпреки че не могат да се конкурират с повечето други модели в този списък. Проблемът се крие във факта, че възглавничките за уши са доста малки и следователно не пасват еднакво добре на всеки. Но за цената не можете да се оплаквате много.

Image
Image

Steelseries Arctis Nova Pro Wireless

В областта на слушалките за игри Steelseries е лидер на пазара от години и това не е без причина. Всяка година датският производител предлага нова линия мощни слушалки, този път със Steelseries Arctis Nova Pro Wireless като флагман.

Това, което веднага забелязвате в слушалките за игри, е GameDac, който получавате. Това малко устройство може да бъде свързано към вашата PlayStation 5 и може да служи като контрол на звука и можете да регулирате честотната характеристика, звука на слушалките. Например, ако искате повече бас в играта си или ако искате да намалите нещата, можете да направите това с GameDac. Параметричният еквалайзер изисква известна практика, но след като го овладеете, можете да регулирате всичко по ваш вкус.

В допълнение, Steelseries има и други полезни функции на Arctis Nova Pro Wireless. Подобно на JBL Quantum 810 Wireless, например, можете да използвате ANC и да регулирате баланса между звука на играчите и самата игра. Просто трябва да бръкнете дълбоко в джоба си за целия пакет, защото слушалките със сигурност не са евтини!

Image
Image

Audeze Penrose

Тези, които мислят за слушалки за игри, вероятно няма да се сетят за Audeze. Всъщност името вероятно дори няма да звъни на много хора. Американската компания произвежда основно слушалки за аудиофили, чиито цени бързо достигат хиляди евро.

Audeze Penrose наистина са слушалки за игри, въпреки факта, че моделът използва така наречения планарен магнитен драйвер. Тези драйвери използват магнити, за да движат тънка като пластина мембрана напред-назад, за да произвеждат звук. Благодарение на тази технология басите могат да бъдат произведени изключително ниско, без изкривяване.

Penrose е създаден с мисъл за конзоли, за разлика от всички други модели на Audeze, което го прави лесен за сдвояване с вашата PlayStation 5. Устройството няма ANC или 3D аудио, но качеството на звука компенсира това. повече от добре.

Image
Image

Sony Inzone H9

Докато слушалките Pulse 3D Wireless вече са доста популярни, Sony реши по-рано тази година да пусне нова линия слушалки за игри, направени специално за PS5. Sony Inzone H9 е топ моделът от гамата.

Подобно на Pulse, Inzone H9 очевидно е слушалка за игри, проектирана с мисълта за PlayStation 5. Не само на външен вид, но и когато става дума за характеристики. Разбира се, можете да се насладите на Tempest 3D Audio и този път Sony е предоставила и Active Noise Canceling, така че да можете напълно да се потопите в играта. Ако трябва бързо да говорите с някого във вашия район, можете да превключите към режим на околния звук, така че да разбирате всичко със слушалките на ушите си.

Sony също е предоставила голяма батерия. Така че можете да играете 32 часа подред, без да се налага да зареждате слушалките. Това не е колкото 43 часа на JBL Quantum 810 Wireless, но достатъчно, за да не се налага да се притеснявате за игри. Просто трябва да бръкнете много по-дълбоко в джоба си за подобрените слушалки за игри от Sony, отколкото за Pulse 3D Wireless.

Тази статия е в сътрудничество с JBL.

Популярна тема