Ubisoft официално обявява играта Assassin's Creed в Япония

Съдържание:

Ubisoft официално обявява играта Assassin's Creed в Япония
Ubisoft официално обявява играта Assassin's Creed в Япония
Anonim

Когато мислите за убийци, вероятно много бързо се сещате за нинджи. Ето защо не е изненадващо, че феновете на игрите Assassin's Creed се молеха за заглавие в Япония, когато стана ясно, че Ubisoft правят световно турне на франчайза. През цялото това време издателят и разработчикът просто не отговориха на желанията.

Сега нещата най-накрая се промениха. По време на Assassin's Creed Showcase в събота вечер Ubisoft разкри редица нови игри. Един от тях е Assassin's Creed: Codename Red. Все още не се знае много за него, освен че заглавието ще се развива във феодална Япония. Разцветът на самураите и нинджите!

През юли вече имаше слухове, че ще има игра Assassin's Creed, която се развива в Япония, но като част от Assassin's Creed Infinity. Сега Ubisoft даде да се разбере, че Infinity няма да бъде толкова игра, а вид център за свързване на различни игри.

Още съобщения за Assassin's Creed

Както споменахме, това не е единствената игра Assassin's Creed, която Ubisoft обяви по време на специалното събитие. По време на представянето беше разкрито и друго заглавие за конзоли и компютър, а именно Assassin's Creed: Codename Hexe. Според Ubisoft, това ще бъде „напълно различен вид изживяване“и ще бъде направено от Ubisoft Montreal, студиото зад оригиналния Assassin's Creed.

За играчите на мобилни игри все още има какво да очакват. Assassin's Creed: Codename Jade е създадена за iOS и Android и е оптимизирана за сензорни контроли. Разположен в древен Китай, това заглавие въвежда нова функция в поредицата: създаване на ваш собствен убиец.

Популярна тема